De Phishing E-Campagne, ook wel bekend als de phishing-zwendel, is een term die is gebruikt voor heel wat tijd. In feite, het werd genoemd door De amerikaanse senaatscommissie voor Handel, Wetenschap en Transport als de belangrijkste oorzaak van identiteitsdiefstal in de Verenigde Staten.

In feite is phishing een techniek die door veel cybercriminelen wordt gebruikt om informatie van een persoon te stelen. De e-mails die worden verzonden, worden phishing-scams genoemd. Zodra een persoon het bericht opent, wordt hem gevraagd op een link te klikken. Dit is geen echte link, maar eerder een neplink, die is ontworpen om mensen ertoe te verleiden persoonlijke informatie, zoals burgerservicenummers, wachtwoorden en bankrekeninggegevens, vrij te geven.

Voorkomen dat je gehackt wordt

De manier Phishing werkt is vrij eenvoudig. Cyber-criminelen zal zich richten op een persoon met het doel van het verzamelen van persoonlijke informatie. Zodra deze informatie is verkregen, wordt de e-mail die is verzonden zal worden gebruikt voor het omleiden van de persoon om een phishing pagina. Op dit moment is het e-mail adres van de persoon die het doelwit is ingevoerd in een “implicater box”, die geraadpleegd kan worden door hackers. In andere woorden, dit vak zal kunnen hackers te verkrijgen tot de persoonlijke gegevens die genomen werd.

Wanneer een hacker deze persoonlijke informatie verkrijgt, kan deze worden gebruikt om online geld te verdienen of om spam-e-mail naar andere mensen te sturen. Door deze techniek te gebruiken, kunnen hackers informatie over honderdduizenden mensen verkrijgen.

Deze techniek kan erg slecht zijn, omdat sommige van deze informatie zo gevoelig kan zijn. Bij veel mensen van wie hun identiteit is gestolen, zijn hun bankrekeningen leeggemaakt. Dit betekent dat wanneer hackers uw gegevens in handen krijgen, ze de creditcardgegevens en de rekeninggegevens kunnen krijgen die ze nodig hebben om bij hun bank te komen. Ze kunnen deze informatie vervolgens gebruiken om een ​​nieuwe creditcardrekening te openen of een geheel nieuwe rekening bij een andere bank te openen.

Deze hackers hebben dan toegang tot al het geld dat op uw account is gestort. Om deze reden is het belangrijk dat mensen die denken dat hun rekeningen gehackt zijn, direct hun bank bellen. Als ze wachten tot de bank contact met hen opneemt, lopen ze het risico dat ze alles verliezen wat op hun rekening staat.

Er kan veel worden gedaan als het gaat om het stoppen van een phishing-e-campagne. De meeste mensen realiseren zich niet dat er eigenlijk een aantal geweldige websites zijn die hen kunnen helpen om het op zijn kop te zetten voordat het ooit zijn volledige potentieel kan bereiken. Veel mensen geloven dat er enkele gratis websites zijn die voor hen zullen werken, maar de realiteit is dat ze helemaal niet effectief zijn.

Er zijn een aantal echt geweldige betaalde Phishing campagne e-cursussen die beschikbaar zijn op internet die u kunnen helpen een phishing-campagne te stoppen. Het enige dat u hoeft te doen, is er een te vinden die phishing-cursussen aanbiedt.

Een geweldige phishing-cursus geeft je tips die je elke dag kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat je voorop blijft lopen. Veel mensen zijn verrast om te horen dat ze daadwerkelijk echte schade kunnen aanrichten aan een website die ze proberen te hacken.

Bijvoorbeeld, veel mensen zijn zich niet bewust dat ze daadwerkelijk kunnen krijgen in een website met behulp van de site van de inloggegevens. Met een phishing-cursus wordt u geleerd wat u precies moet doen om te krijgen in een bepaalde site om toegang te krijgen tot informatie die kan erg waardevol voor je aanvaller. De cursus leert je ook hoe deze informatie te gebruiken om in te breken in andere websites op het Internet.

Zoals eerder genoemd, zijn er sommige mensen die het gevoel zullen hebben dat een phishing-cursus is niet de moeite waard het geld dat ze gaan betalen. Dat is helemaal waar. Als je op een krap budget, kan het een goed idee om het gebruik van vrije methoden ter bestrijding van het probleem, maar toch zijn er manieren waarop u kunt voorkomen dat je gevangen in dit type aanval.

Het enige dat u moet doen, is onthouden dat er enkele gratis bronnen online zijn die u kunnen helpen beschermd te blijven. Je kunt er zelfs geld mee verdienen als je een paar verschillende tactieken kunt gebruiken waarvan al bewezen is dat ze effectief zijn.